Impresszum

Impresszum

Impresszum:
 
A Weblap üzemeltetőjének elérhetősége:
 
LEBAKER Kft.
Székhely: 1165 Budapest, Bökényföldi út 101.
Adószám: 14510241-2-42

E-mail: info@cweb.hu
Telefonszám:+36 70 905 7660

Minden jog fenntartva!
 
Jogi nyilatkozat:
 
Az Ön által látogatott honlap üzemeltetője LEBAKER Kft.
 
LEBAKER Kft. – mint üzemeltető – alapvető adatait jelen honlap „Impresszum” rovatában találja meg.
 
A honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:
 
Az innovacioingatlan.hu weblap (a továbbiakban: Weblap) vagy bármely – az onnan közvetlenül elérhető – más honlap megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.
 
A Weblap vagy bármely – az onnan közvetlenül elérhető – honlap és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő akár részleges akár teljes felhasználása kizárólag az Innováció Ingatlan előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.
 
A Weblapon vagy bármely – az onnan közvetlenül elérhető – honlapon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért az Innováció Ingatlan felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a Weblap és arról közvetlenül elérhető más honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.
 
Az Innováció Ingatlan tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a LEBAKER Kft.a Weblap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. Az Innováció Ingatlan kizárólag a Weblap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön, mint a Weblap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait az Innováció Ingatlan nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a honlapunkon található „Adatkezelési Tájékoztatóban” találhat.
 
Az Innováció Ingatlan az ügyfelei és a Weblapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.
 
A Weblappal kapcsolatos észrevételeit az info@innovacioingatlan.hu e-mail címre küldheti.